Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

17 shtator 2020

17 shtator 2020

Shkup – Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani do të realizojë takim bilateral me ministrin e autorizuar për Evropë  dhe Punë të Jashtme të Republikës së Shqipërisë Gent Cakaj, i cili do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

-Arritja e ministrit Cakaj në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (foto/ videoinserte/11:50), takim tet-a-tet i Osmanit dhe Cakajt (foto/video inserte para fillimit të takimti, Kabineti i MPJ-së/11:55-12:55), konferencë për media e Osmanit dhe Cakajt (kati përdhesë, holli i MPJ-së/13:00-13:40)

Shkup – Konferencë për media e ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski. ( në gjuhën maqedonase: https://youtu.be/U1GvTzWqFtk, në gjuhën shqipe: https://youtu.be/81ur7wOvRJw /11:00)

Shkup – Fondacioni Konrad Adenauer dhe Qendra  për Studime Evropiane Uillfrid Martens nga Brukseli organizojnë panel diskutim të ekspertëve: “Katedra Adenauer 2020: Sfidat paszgjedhore dhe perspektivat e BE-së”. (Ragusa Rooftop, garazha në kate “26 Korriku” në rrugën “Shën Cirili dhe Metodi” 1/1/6-3/10:00)

Shkup – Trajnime për integritet dhe mbrojtje nga korrupsioni në kuadër të projektit “Përforcim i integritetit dhe ulje të korrupsionit në sektorin e biznesit privat dhe shtetëror”, i financuar nga Bashkimi Evropian. (trajnimet do të mbahen në dy sesione onllajn – e enjte dhe e premte/10:00-13:00).

Shkup – Kryetari i Komunës së Butelit, Velimir Smilevski do t’iu ndajë certifikata arsimtarëve të cilët dhanë kontribut të veçantë në realizimin e mësimit në distancë. (në oborrin e SHF “Zhivko Trajkovski”, pas bulevardit “Aradhet partizane”, afër KRRE-së/18:00)

Shkup – Instituti Francez në Shkup do ta hapë Platformën Evropiane të Filmit të dedikuar për edukimin filmit të të rinjve. (në platformën ZOOM/10:00)

Shkup – Fillon edicioni i 14-t i FNT Skupi Festival 2020. (Kurshumli an në Çarshinë e Vjetër/20:00)

_______________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

 

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close