Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

10 shtator 2020

Shkup – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi të do të realizojë takim pune me kryetaren e Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë, Danella Arsovska. (deklaratë për media  para objektit të Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë /11:00)

Manastir – Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Milevski, do të kryejë inspektim të projekteve në kuadër të Rajonit planor të Pellagonisë dhe do të marrë pjesë në seancën e 23-të të Këshillit për Zhvillim të Rajonit planor të Pellagonisë. (h.„Epinal“/13:00, deklarata për media te këndi   për fëmijë pranë këndit për hendboll/12:00)

Shkup – Shoqata e Depozituesve  të Dëmtuar të Bankës Eurostandard do të mbajë konferencë për shtyp. . (Parkingu në Vero Xhambo, përballë Bankës Popullore/18:00)

Shkup – Tribunë publike onlajn me temë “Digjitalizimi dhe arsimi”, në organizim të Shoqatës për Edukim, Komunikim dhe Këshillim “OHO” – Manastir. (13:30)

Shkup – Oda e Pavarur e Hotelerisë do të mbajë konferencë për shtyp me temë “Forum debativ – NË ANËN E NJËJTË” (h.”Hilton”/13:00)

_____________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

 

 

 

Ftojmë ekipet tuaja të shënojnë ngjarjen.

Back to top button
Close
Close