Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

20 gusht 2020

20 gusht 2020

Shkup – Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov dhe kryetari i komunës së Kisella Vodës, Filip Temellkovski do ta shënojnë fillimin e ndërtimit të vazhdimit të rrugës “Eseninova”. (Hapësira ndërmjet rrugëve “Eseninova” dhe “Zhill Vern”/10:30)

Shkup – Kryetari i Komunës së Karposhit, Stefan Bogoev do të japë deklaratë për media.(BU”Vllado Tasevski”, afër kafenesë “Li”/12:15)

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close