Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

14 gusht 2020

14 gusht 2020

Shkup – Konferencë për media e Festivalit të filmit kreativ dokumentar “Makedonks”. (Kurshumli-an/12:00)

Ohër – Promovim i Summer Drive-in Cinema – Film Flow (kinema vere me automobila) në organizim të Nismës kulturologjike 5 më 12. (Hyrja për automjetet do të jetë nga ana e hotelit INEKS, parkingu i madh Gorica 3 NEMO)

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close