Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

13 gusht 2020

Shkup – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski mandatin për përbërjen e Qeverisë  së Maqedonisë së Veriut do t’ia ndajë Zoran Zaevit, kryetar i LSDM-së dhe deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.  (Vila Vodno/11:30)

Shkup – Lideri i BDI-së Ali Ahmeti organizon takim të liderëve me rastin e shënimit të përvjetorit të Marrëveshjes së Ohrit. (h. “Park”/12:00)

Shkup – Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të marrë donacion nga sh.p.k. KAM. (Ambientet e qendrës për logjistikë në Momin Potok/12:00)

_________________________________________________________________

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

 

Back to top button
Close
Close