Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

12 gusht 2020

12 gusht 2020

Shkup- Qendra për demokraci ekologjike “Florozon” dhe NP “Higjiena komunale” do të mbajnë konferencë shtypi. (lagja Kapishtec në QT Zebra/10:00)

Shkup- Forumi i edukimit të të rinjve do të mbajë diskutim njëorësh të titulluar: “Mendo dëshirë për politikë cilësore rinore”. (kafe- bari Shortbas/12:00)

_________________________________________________________________

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

 

 

 

Back to top button
Close
Close