Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

11 gusht 2020

11 gusht 2020

Shkup – Këshilli Republikan për Siguri në Komunikacion dhe Rrugë, MPB, Federata e Motoçiklizmit dhe Kryqi i Kuq – Shkup organizojnë ngjarje publike – motodefile dhe ushtrim simulimi të aksidentit në komunikacion me motoçiklist të lënduar. (Motodefileja do të fillojë para QS “Boris Trajkovski”/10:20 dhe përfundon te porta “Maqedonia”/11:00)

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close