Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

10 gusht 2020

10 gusht 2020

Shkup-  Konferencë për shtyp e Sindikatës së Pavarur të Transportuesve të Kamionëve të Maqedonisë- (SPTKM) MAKAMTRANS dhe Sindikatës së Pavarur të Punonjësve Ndërtimor dhe Tregtarëve në Ndërtimtari- (SP PNTN) në temë: “Rikonstruimi ose rrënimi i Sallës universale”. (para Sallës Universale/11:00)

Shkup – Premierë onlajn e projektit Teatri në industritë kreative- Drama e disperzuar në Shkup. (Kanali Jutjub/19:00)

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close