Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Konferencë për shtyp dhe protestë e shoqatës joformale të qytetarëve "Stop për vjedhje". (para Ministrisë së Drejtësisë/12:05)

8 gusht 2020

Shkup – Konferencë për shtyp dhe protestë e shoqatës joformale të qytetarëve “Stop për vjedhje”. (para Ministrisë së Drejtësisë/12:05)

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close