Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Seancë e Komisionit Shtetëror Zgjedhor. (live stream/11:00)

7 gusht 2020

Shkup – Seancë e Komisionit Shtetëror Zgjedhor. (live stream/11:00)

Shkup – Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi do të ketë fjalim në brifingun për gazetarë në të cilin do të prezantohen rezultatet nga hulumtimi “Përvojat dhe qëndrimet e drejtorëve të shkollave, mësimdhënësit dhe prindërit lidhur me mësimin në distancë” që e zbatoi MASH, Byroja për zhvillimin e arsimit dhe UNICEf-i me mbështetje financiare nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar dhe në bashkëpunim me ekipin hulumtues të “Reaktor-hulumtim në aksion”. (përmes ZOOM/11:00-12:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Ambasadës së parë për fëmijë në botë “Megjashi” në temë: “Prezantimi i rezultateve nga onlajn hulumtimi kuantitativ për qëndrimet e prindërve/kujdestarëve për metodat e organizimit të procesit arsimor të fëmijëve për vitin shkollor 2020/2021”. (restoranti “Oreov Lad”/10:00)

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close