Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

6 gusht 2020

6 gusht 2020

Ohër – Në kuadër të festivalit “Vera e Ohrit” do të performojnë artistët turq Ozxhan Ulluxhan – violinë dhe Birsen Ulluxhan – piano. (holli i kishës “Shën Sofia”/21:00)

__________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close