Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

5 gusht 2020

5 gusht 2020

Ohër – Në Festivalin “Vera e Ohrit” do të jepet shfaqja “Motrat Prozorë”, produksion i Teatri kombëtar “Jordan Haxhi Konstantinov – Xhinot” nga Velesi (në hollin e kishës “Shën Sofia”/21:00)

__________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close