Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

4 gusht 2020 

4 gusht 2020 

Shkup – Mbledhje konstituive e Kuvendit. (12:00)

Shkup – Konferencë për media e Sindikatës së Pavarur të Transportuesve me Kamionë të Maqedonisë – SPTKM MAKAMTRANS dhe Sindikatës së Pavarur të Punonjësve Ndërtimorë, Inxhinierëve dhe Tregtarëve në Ndërtimtari – SP PNITN për rritjen e çmimit të rrymës. (para ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale/11:00)

Ohër – Hapja solemne e edicionit jubilar të 60-të të këtij viti të manifestimit “Vera e Ohrit”. (Teatri Antik/21:00)

Shkup – Shfaqja teatrore në gjuhën shqipe “Tregimi zoologjik” në kuadër të Verës së Shkupit 2020. (Fakulteti i Artit Figurativ – Suli An/20:30)

__________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close