Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Kumanovë - Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski do të drejtohet në shënimin e festës shtetërore Ilinden. (Qendra përkujtimore - KAÇKM, Pelince/11:00, arritja e mediumeve/10:00)

2 gusht 2020

Kumanovë – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski do të drejtohet në shënimin e festës shtetërore Ilinden. (Qendra përkujtimore – KAÇKM, Pelince/11:00, arritja e mediumeve/10:00)

Krushevë – Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i kryesuar nga nënkryetari i Kuvendit, Goran Misovski, me rastin e festës kombëtare, Ditës së Republikës – 2 Gusht, do të vendos lule në Varrin e Nikolla Karevit (10:30) dhe në “Meçkin Kamen” (11:45)

Shkup – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski do të vendos lule dhe do të ketë fjalim para monumentit të Lirisë “Fuqi, festim dhe fitore” me rastin e Ditës së Republikës 2 Gushti, Ilinden. (Kalaja e Shkupit/10:05)

Strugë – Me rastin e festës shtetërore 2 Gushti, Ilinden, delegacioni i kryesuar nga kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski do të marrë pjesë në f.Tashmarunishta. (10:30)

__________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close