Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

1 gusht 2020

1 gusht 2020

Shkup– Ceremoni komemorative me rastin e 76 vjetorit të hollokaustit gjatë kohës së Luftës së Dytë Botërore. (skela e lumit Vardar në afërsi të Urës së Gurit/11:00, transmetim i drejtpërdrejtë në kanalin Jutjub në Qendrën kombëtare rome)

Ohër- Promovim i librit mbi aspektet historike- etnografike për Bashkësinë e egjiptianëve ballkanik nga Rubin Zemon. (pranë Muzeut të Ohrit/20:00)

________________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close