Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

15 korrik 2020

15 korrik 2020

Shkup – Presidenti Stevo Pendarovski do të votojë në vendvotimin 2489. (salla e B.L. Autokomandë, rr. “Llazar Poptrajkov” nr.24, komuna Gazi Babë/12:00)

Strumicë – Kryetari i LSDM-së dhe bartës i listës së kandidatëve të LSDM-së dhe Koalicionit “Mundemi” në NJZ 4, Zoran Zaev do të votojë në vendvotimin 1730. (SHMK “Nikolla Vapcarov”/10:30, deklaratë për mediumet pas votimit)

Kërçovë- Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti do të votojë në Zajaz. (11:00)

Tetovë – Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi do të votojë në vendvotimin 1968/1. (Kopshti i vjetër “Mlladost”/9:30)

Strugë – Kryetari i Aleancës për shqiptarët, Ziadin Sela  do të votojë në f. Livadhi (12:30), dhe kryetari i Alternativës, Afrim Gashi në vendvotimin 2506, Hasanbeg. (10:00-11:00)

Tetovë- Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami do të votojë tek Gjimnazi “Kiril Pejçinoviq” në Tetovë. (12:00)

Shkup – Bartësi në njësinë zgjedhore 1 Nikolla Dimitrov do të votojë në vendvotimin 2855. (Shtëpia e ndërtimtarëve, komuna Qendër/11:00, deklaratë për mediume pas votimit)

Shkup – Bartësja në njësinë zgjedhore 1, Milla Carovska do të votojë në vendvotimin 2647. (Kopshti “Prolet” lagjja Vllae/12:00, deklaratë për mediumet pas votimit)

Kumanovë – Bartësi në njësinë zgjedhore 2, Oliver Spasovski do të votojë në vendvotimin 1058/1. (SH.F. “Hristian Todorovski Karposh” Kumanovë/12:00, deklaratë për mediumet pas votimit)

Kriva Pallankë – Bartësi në njësinë zgjedhore 3, Ljupço Nikollovski do të votojë në vendvotimin 0939. (SHF “Joakim Kërçovski, Kriva Pallankë/10:30, deklaratë për mediumet pas votimit)

Berovë – Bartësja në njësinë zgjehdore 3, Jagoda Shahpaska do të votojë në vendvotimin 7. (12:00, deklaratë për mediumet pas votimit)

Shkup – Bartësja në njësinë zgjedhore 4, Sonja Mirakovska do të votojë në vendvotimin 2669/1. (Shkolla e mesme “Vasill Antevski Dren”, komuna Kisela Vodë/13:00, deklaratë për mediumet pas votimit)

Shkup – Bartësja në njësinë zgjedhore 5, Radmilla Shekerinska do të votojë në vendvotimin 2602. (SHM “Georgi Dimitrov”, komuna Karposh/11:30, deklaratë për mediumet pas votimit)

Strugë – bartësi në njësinë zgjedhore 5, Jovan Mitreski do të votojë në vendvotimin 1861. (SHFK “Vëllezërit Milaldinovi”, Strugë/11:00, deklaratë për mediumet pas votimit)

Tetovë – Bartësja në njësinë zgjehdore 6, Fanica Nikollovska do të votojë në vendvotimin 2602. (1959/SHF “Goce Dellçev”, Tetovë/11:00, deklaratë për mediumet pas votimit)

Shtip – Kryetari i Unionit qytetar demokratik Petar Kolev do të votojë në shkollën fillore “Sllaverjko Arsov”. (lagjja Babi, Shtip/12:00, deklaratë për mediumet pas votimit)

Shkup – Promovuesi i platformës qytetare Koncepti maqedonas dhe bartës i listës për deputetë për NJZ 1, Petar Bogojeski do të japë deklaratë për mediumet para SHF “Hristian Todorovski Karposh”, ku do ta realizojë të drejtën e tij të votimit. (10:00)

Shkup – Komisioni shtetëror zgjedhor do të mbajë disa konferenca për shtyp. (KSHZ, terraca në katin e katërt/9:30/11:30/13:30/15:30/17:30/19:30/21:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e MOST-it. (h. “Aleksandar Pallas, salla K2/9:00/11:00/15:00/19:00,drejtpërdrejtë në faqen e MOST-it në FB)

Shkup – Kryetarja e Shoqatës “Inkluziva”, Bllagica Dimitrovska do të mbajë onllajn konferenca për shtyp për informim për vëzhgim të votimit të personave me pengesa në zgjedhjet parlamentare. (https://us02web.zoom.us/j/81993622148/10:30/14:00/19:00)

Shkup – CIVIL do të mbajë gjashtë konferenca për shtyp dhe një panel diskutim. (h. “Porta”, Aerodrom/8:00/10:00/13:00/16:00/18:00/ 22:00, pas përfundimit të konferencës për shtyp në orën 22 pason panel diskutimi)

Shkup – Ndjekje e ngjarjeve publike dhe rezultateve zgjedhore në shtabin e LSDM-së dhe Koalicionit “Mundemi” për mediumet vendore dhe ndërkombëtare të njoftojnë drejtpërdrejtë për aktivittet dhe rezultatet nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare. (Media Qendra, h. “Belvi” Ilinden/15:00)

Shkup – Ndjekje e rezultateve nga procesi zgjedhor për zgjedhjet parlamentare 2020. (Sheshi VMRO para Pallatit dr. Hristo Tatarçev/21:00, arritja e mediumeve/20:00)

__________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

Back to top button
Close
Close