Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

14 korrik 2020

Shkup – Sekretari shtetëror në Ministrinë e Mbrojtjes, Dragan Nikoliq dhe ambasadori i RP të Kinës në vend Xhang Suo do të marrin pjesë në pranim-dorëzimin e donacionit në pajisje mjekësore mbrojtëse nga RP e Kinës. (Kazerma Gjorçe Petrov/10:00, ardhja e mediave/9:30, deklarata për mediat)

Shkup – “Mëso. Zbato. Korr sukses” seri e uebinarëve të biznesit kushtuar veglave digjitale “Nevoja vijuese dhe të ardhshme nga shërbimet digjitale për punë nga larg” në organizim të Makedonski Telekom.

__________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close