ParalajmërimeUncategorized

MIA paralajmërime MKD

13 korrik 2020

13 korrik 2020

Shkup – Sekretari shtetëror në Ministrinë e Mbrojtjes, Dragan Nikoliç dhe shefi i Zyrës për Lidhje të NATO-s në Shkup, kolonel Zoran Jankoviç, do të japin deklarata pasi të pranimit donacionit të materialit mjekësor nga Mbretëria e Norvegjisë, destinuar për spitalin polak Rolle 2, ndërsa e realizuar përmes Agjencisë së NATO-s, Agjencisë për mbështetje dhe furnizim. (kazerma “Ilinden”/10:00, gazetarët të arrijnë në hyrjen e kazermës më së voni voni në 9:30)

Shkup – Konferencë për shtyp e Shoqatës “Llupa e Gjlebër” në të cilën do ta informojë publikun mbi nismën e ngritur për përgjegjësi të tre gjykatësve. (para Gjykatës së Lartë/12:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Ambasadorit të Republikës së Turqisë në Shkup, N.E z.Hasan Mehmet Sekizqok me rastin e 15 korrikut – Ditës së demokracisë dhe unitetit kombëtar. (rezidenca e Ambasadës së Republikës së Turqisë, rr. “Salvador Alende” pn, Olimpisko sello, Vodno/14:30)

Shkup – Promovim onlljan i romanit për fëmijë “Numëroj yjet” mbi heroizmin e danezëve në shpëtimin e hebrenjve në Luftën e Dytë Botërore. (faqja në Fejsbuk “Literatura.mk”/19: 00)

__________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

Back to top button
Close
Close