Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

11 korrik 2020

11 korrik 2020

Shkup – Zëvendëskryeministrja e Çështjeve Ekonomike dhe kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov do të mbikëqyrin aktivitetet në ndërtimin e qendrës strehuese të NP “Lajka”, pas çka do të japin deklarata për mediat.(12:30)

Shkup – Konferencë për media e Odës Ekonomike të Turizmit të Maqedonisë. (para hapësirave zë OETM, ndërtesa e “Trafikut të Maqedonisë”/11:00)

ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2020

Krushevë – Kandidati për kryeministrin e parë shqiptar Naser Ziberi do të mbajë konferencë shtypi. (Monumenti Makedonium/ 15:00)

Shkup – Konferencë për media e Koalicionit “Tash është koha”. (Sheshi “Skënderbeu” – Shkup/11:30)

Shkup – Nënshkrimi i “Marrëveshjes së re për arsim dhe të rinj” – Deklarata për të rinjtë, arsimin dhe të ardhmen mes Parlamenteve të Studentëve të Universiteteve “Shën Cirili dhe Metodi”, “Nëna Terezë”, “Klimenti i Ohrit”, “Goce Dellçev” dhe përfaqësues të partive politike. (në parkun e gazetarëve, para MASH/10:5)

Kavadar/Jegunoc – Karvani i koalicionit “Mundemi” do ta vizitojë komunën e Kavadarit  (19:00) dhe komunën Jegunovcës  (20:30)

Rankovc/Kratovë/Kriva Pallankë – Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristian Mickovski do ta vizitojë komunën Rankovc  (17:00), komuna e Kratovës  (18:30) dhe komunën e Kriva Pallankës. (20:30)

Shkup – Lidhja Demokratike do ta mbajë Kongresin e VI, në të cilin do të debatohet për prioritet e Lidhjes Demokratike në periudhën e ardhshme katërvjeçare, si dhe për aktivitetet parazgjedhore. (në vend të hapur, para h.”Belvi”, në dalje të Shkupit drejtë Kumanovës/11:00)

Ohër – Unioni Demokratik Qytetar – UDQ organizon tribunë “Bisedë nën dru”. (Kaneo/12:00)

Shkup – Konferencë për media e Civil. (h. “ParkRezidens” pas stadiumit të Shkupit/13:00)

__________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close