Paralajmërime

MIA paralajmërime MKD

9 korrik 2020

Shkup, 9 korrik 2020

Shkup – Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike, Milla Carovska, bashkë me zëvendësministren plotësuese të Punës dhe Politikës Sociale, Sanela Shkrijel për vizitë pune në “O2 MR Cafe Bar”, bar i parë ku shërbehet në gjuhën interpretuese, i hapur me mbështetjen e PlanitoOperativ për programe aktive dhe masa për punësim dhe shërbime të tregut të punës. (rr. “Vasil Gllavinov” nr 10, pranë ambasadave të Mbretërisë së Spanjës dhe Mbretërisë së Suedisë/11:00)

Shkup – Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Publike, Damjan Mançevski do të mbajë fjalim në ngjarjen publike “Sfidat digjitale për transformimin social”. (Klubi i deputetëve/11:00)

Ohër – Përfaqësues të Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT) për vizitë pune në kompaninë “Enter”. (rr. “Jane Sandanski” 26/12:00), ndërsa drejtori i FIZHT, Jovan Despotovski do të vizitojë Qendrën Inovative në kuadër të Fakultetit të turizmit dhe hotelerisë – Ohër dhe do të ketë takim me përfaqësuesit e komunitetit startap. (13:00)

ZGJEDHJE PARLAMENTARE 2020

Shkup/Demir Hisar – Karvani i koalicionit “Mundemi” do të vizitojë komunën e Shuto Orizares (19:00) dhe komunën e Demir Hisarit (20:30)

Shkup – Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski do të vizitojë komunën e Çairit (17:00), komunën e Aerodromit (18:30) dhe komunën e Gazi Babës (20:30)

– Bartësja e NjZ 1, prof. d-r.Gordana Siljanovska Davkova do të realizojë takim me qytetarët se Komunës së Aerodromit (18:30), ndërsa do të marrë pjesë në promovimin e librit para QKM-së (20:00)

– Bartësi i NjZ 2, Vllado Misajllovski do të realizojë takim me qytetarët e komunës së Çairit (17:00) dhe komunës së Gazi Babës (20:30).

– Bartësi i NjZ 3, Igor Janushev do të realizojë takim me banorët e fshatit Nogaevc të komunës Gradsko (21:00)

– Bartësja e NjZ 6, Dafina Stojanoska do të japë deklaratë për mediat përpara Qendrës Kulturore në Komunën e Gostivarit. (11:30)

__________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

 

 

 

Back to top button
Close
Close