Некатегоризирано

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Shkup - Zëvendëskryeministrja për çështje ekonomike Mila Carovska së bashku me drejtoreshën e përgjithshme të MEPSO-s, Eva Shukleva dhe drejtorin e zyrës së Bankës evropiane për rindërtim dhe zhvillim, Andi Aranitasi, do të kryejnë vizitë pune në stacionin e transformatorit Shkup 4, ku do të kryejnë inspektim në aktivitetet vijuese nga projekti "Rikonstruim të ST Shkup 4". (bul "Boris Trajkovski", lagjja Pintia/10:00, deklaratë për mediumet/11:00)

7 korrik 2020

Shkup – Zëvendëskryeministrja për çështje ekonomike Mila Carovska së bashku me drejtoreshën e përgjithshme të MEPSO-s, Eva Shukleva dhe drejtorin e zyrës së Bankës evropiane për rindërtim dhe zhvillim, Andi Aranitasi, do të kryejnë vizitë pune në stacionin e transformatorit Shkup 4, ku do të kryejnë inspektim në aktivitetet vijuese nga projekti “Rikonstruim të ST Shkup 4”. (bul “Boris Trajkovski”, lagjja Pintia/10:00, deklaratë për mediumet/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit shtetëror për parandalim të korrupsionit. (Klubi i deputetëve, rr. “Metropolit Teodosij Gologanov”, nr/54/12.00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Ambasadës së parë të fëmijëve në botë – Megjashi në të cilën do të publikohen rezultatet nga hulumtimi në temë “Dhuna në shkollat dhe marrëdhëniet ndëretnike” zbatuar në nëntë shkolla të mesme nga Shkupi, Velesi, Vinica, Dibra dhe Gostivari në nëntor-dhjetor të vitit 2019. (h. “Porta”/10:30)

ZGJEDHJE PARLAMENTARE 2020

Shkup – Kandidati për kryeministrin e parë shqiptar Naser Ziberi, do të mbajë konferencë për shtyp, ku do të prezantojë menyrën e funksionimit të Qeverisë së re. (Sheshi Skenderbeu/11:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Unionit qytetar demokratik në të cilin do të ketë fjalim bartësi i listës së UQD në NJZ 2, Enser Jusufoski. (në parkun para selisë së UQD, rr. “Skopska” 9a-1/2, deri tek drejtoria e Ohridska bankës/12:00

__________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close