Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Shkup - Në kuadër të luftës me >COVID-19, nga ana e Republikës së Turqisë, Republikës së Maqedonisë së Veriut do t'i ndahet ndihmë në materiale mjekësore.

8 prill 2020

Shkup – Konferencë për shtyp e Fondit për inovacione dhe zhvillim teknologjik. Në pajtim me masat për preventivë dhe m qëllim të mbrojtjes së gazetarëve, konferenca për shtyp do të jetë vetëm onllajn dhe e transmetuar drejtpërdrejtë, në faqen në Fejsbuk dhe kanalin në JuTjub të FIZHT-së. (13:00)

Shkup – Ambasadori i Republikës së Turqisë, Hasan Mehmet Sekizqok, Republikës së Maqedonisë së Veriut do t’i dhurojë ndihmë në materiale mjekësore. (Aeroporti ndërkombëtar Shkup/14:25)

_______________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close