Paralajmërime

MIA paralajmërime MKD

5 korrik 2020

5 korrik 2020

ZGJEDHJE PARLAMENTARE 2020

Shkup/Probishtip – Karvani i koalicionit “Mundemi” në Çair (19:00) dhe Probishtip (20:30)

Prilep – Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në një takim me të rinjtë (Klubi “Kalipso”/12:00). Në ora 12:45 do të vizitojë tendën e VMRO-DPMNE-së në parkun e Revolucionit, është paraparë deklaratë për mediat në orën 13:15. Në orën 13:20 do të ketë takim me arsimtarë në Amfiteatrin e Mogillës. Mickoski do të vizitojë komunën e Krivogashtanit (17:00), komunën e Krushevës (18:30), komunën e Prilepit (20:30)

Shkup – bartësi i NjZ 1, Gordana Siljanoska- Davkova do të japë deklaratë në hapjen e shtabit rajonal. (Korner në Partizanska/12:30)

– Tribunë “Arsim cilësor dhe modern për të ardhmen e Maqedonisë”. (Parku i dritës/19: 00)

– Bartësi i NjZ 2, Vllado Misajllovski do të japë deklaratë para Poliklinikës së Çairit. (12:30)

– Bartësi i NjZ 3, Igor Janushev do të vizitojë komunën e Zërnovcit. (Kisha e Shën Dimitrit, deklaratë për shtyp/10: 30). Do ta vizitojë komunën e Vinicës, në ora 18:00 është planifikuar deklaratë në parkun në shesh. Ai do të ketë takim me qytetarët në Komitetin lokal Jakimovë dhe do të ketë fjalim në orën 19:00. Do të realizojë takim me qytetarët në Komitetin lokal Istibanj dhe do ta ketë fjalim në orën 19:30.

– Bartësi i NjZ 4, Aleksandar Nikolloski në orën 13:15 do të japë deklaratë në parkun e Revolucionit, Prilep.

-Bartësja e NjZ 6, Dafina Stojanoska në Tearcë, f. Varvarë do të vizitojë kishën ndërsa është planifikuar deklaratë për media në 10:30.

Shkup – Kandidatja për deputete e BDI-së nga Njësia zgjedhore 1 dhe kryetare e Forumit të Grave -Saraj, Shermine Mahmuti do të mbajë konferencë për shtyp. (Sheshi Skënderbeu /13:00, arritja e mediave/12:45)

Shkup- Kandidatët e koalicionit ASh-AAA do të mbajnë konferencë për shtyp. (Parku i Sarajit.12:30)

___________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

 

Back to top button
Close
Close