Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike dhe Koordinim me resorët ekonomik, Mila Carovska  dhe drejtori i Fondit  për inovacione dhe zhvillim teknologjik, Jovan Despotovski do ta vizitojnë  objektin prodhues të kompanisë "Industri servis". (lagj. Maxhari, rr. "Bllagoja Stefkovski" në afërsi me shkollën  e mesme  elektro-teknike "Mihajllo Pupin"/ 13:00, deklarata për mediat para objektit të "Industri servis/ 13:30)

2 korrik 2020

Shkup – Zëvendëskryetari i Qeverise për Çështje Evropiane, Bujar Osmani do të mbajë konferencë për shtyp.  (sheshi “Nëna Terezë” para hapësirave të Sekretariatit për Çështje Evropiane/ 10:00, arritja e ekipeve gazetareske  më së voni  në orën 09:45)

Shkup – Zëvendëskryetarja për Çështje Ekonomike dhe Koordinim me resorët ekonomik, Mila Carovska  dhe drejtori i Fondit  për inovacione dhe zhvillim teknologjik, Jovan Despotovski do ta vizitojnë  objektin prodhues të kompanisë “Industri servis”. (lagj. Maxhari, rr. “Bllagoja Stefkovski” në afërsi me shkollën  e mesme  elektro-teknike “Mihajllo Pupin”/ 13:00, deklarata për mediat para objektit të “Industri servis/ 13:30)

Shkup – Ministrja e Financave Nina Angelovska do të mbajë konferencë shtypi me temën “Realizimi i buxhetit për muajin Qershor 2020” (Qendra për shtyp e Qeverisë, fotografitë/ 11:00)

Ohër – Ambasadori i Bashkimit Evropian, Samuel Zhbogar do të mbajë takim me kryetarin e komunës së Ohrit, Konstantin Georgievski. (Deklarata për mediat në plazhin “Gorica 3″/ 12:00)

Shkup – Konferencë shtypi e Dejan Sazdov përfaqësues sindikalist SPM – MPB. (Para Stacionit policor Gazi Babë, lagj. Autokomandë/ 12:00)

ZGJEDHJE PARLAMENTARE 2020

Shkup Konferencën për shtyp nga koalicioni “Tash është koha” (Shtabi zgjedhor: Tash është koha -Sheshi “Skënderbeu”/12:00)

_____________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close