Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

1 korrik 2020

1 korrik 2020

Shkup – Kryeministri Oliver Spasovski do të mbajë fjalim në fillimin e ndërtimit të qendrës së re logjistike moderne të kompanisë “Deni Internacional”.  (Përballë kompanisë “Deni Internacional”,  afër autostradës në zonën ekonomike  lokale “Ilinden/10:00) 

Shkup – Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike dhe Koordinim me Resurset Ekonomike, Milla Carovska do të kryejë inspektim në aktivitetet vijuese për rinovimin e Teatrit Dramatik. (Teatri Dramatik, Komuna e Karposhit/10:30. deklaratë për media pas inspektimit të realizuar)

Ohër – Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska do t’i vizitojë pjesëtarët e Armatës në Kampin për stërvitje në ujë. (11:00, mbërritja e mediave në hyrje të Kampit për stërvitje në ujë  afër “Burimet e Biljanës”/10:45, deklarata për media pas vizitës)

Shkup – Drejtoresha e Drejtorisë për të Ardhura Publike Sanja llukarevska do të mbajë konferencë për shtyp me rastin “Një vit TVSH-ja Ime me qytetarët”. (Oborri i Drejtorisë së Përgjithshme – Shkup, rruga “Kuzman Josifovski Pitu” nr. 1/10:00)

Shkup – Lidhja e Odave Ekonomike të Maqedonisë do të mbajë konferencë për shtyp. (Para LOE.10:30)

Shkup – Deklaratë e Frosina Remenskit. (Para ndërtesës së Prokurorisë Themelore Publike në kejin Dimitar Vllahov/09:15)

ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2020

Shkup – Deklaratë për media e Bujar Osmanit të BDI-së. (Sheshi “Skënderbeu”/11:00)

Tetovë – Kryetari i PDSH-së Mendu Thaçi do të takohet me shefen e Misionit të OBSE-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut Klemens Koja. (Selia e partisë/10:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e koalicionit “Tash është koha”. (Sheshi “Skënderbeu”/12:30)

Pllasnicë/Makedonski Brod/Kërçovë/ Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristian Mickoski për vizitë në Pllasnicë (17:00), miting në Makedonski Brod (18:30) dhe vizitë në Kërçovë (20:30)

Shkup – Konferencë për shtyp e Platformës Politike Koncepti Maqedonas me temë “Ekologjia dhe mbrojtja e mjedisit të jetesës”. (Pika e karburantit “Cërna Reka” – Petroll në Komunën Ilinden – Marino/10:00)

________________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

Back to top button
Close
Close