Paralajmërime

MIA Paralajmërime -Maqedoni (PLT)

26 janar 2020 (MIA)

26 janar 2020 (MIA)

Shkup – Konferencë për shtyp e kryeministrit Oliver Spasovski dhe zëvendëskryeministres për Çështje Ekonomike, Milla Carovska. (Media qendra e Qeverisë/11:00) 

Shkup – Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, do të japë deklaratë për mediet, pas mbledhjes në Komisionin e Sëmundjeve Ngjitëse. (Ministria e Shëndetësisë/10:30)

__________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close