Paralajmërime

MIA Paralajmërime – Botë

Berlin/Bruksel - Ministrat e punëve të brendshme të BE-së do të bisedojnë për bashkëpunimin policor dhe shpëtimin detar.

7 korrik 2020

Berlin/Bruksel – Ministrat e punëve të brendshme të BE-së do të bisedojnë për bashkëpunimin policor dhe shpëtimin detar.

Berlin – Kryetarja e Komitetit për kulturë në Parlamentin Evropian mban konferencë për shtyp për uljen e kulturës / arsimit në buxhetin e BE-së për vitin 2021/2027.

Tokio – Të dhëna për shpenzimin e amvisërive japoneze në muajin maj.

Back to top button
Close
Close