Paralajmërime

MIA Paralajmërime – botë

- Dita botërore e mjedisit jetësor 

5 qershor 2020

– Dita botërore e mjedisit jetësor

Hagë – Evropa krijon qendër për luftë me krimin e organizuar ekonomik dhe financiar.

Gjenevë – Brifing i OBSH-së për situatën me koronavirusin.

Bruksel – Takim virtual i ministrave të punëve të brendshëm nga BE-ja për hapjen e kufijve të brendshëm të Unionit.

Bruksel – Takim virtual i ministrave të telekomunikacionit nga BE-ja.

Bruksel – Konferencë për media e kryenegociatorit të BE-së Mishel Barnie për vijimin e negociatave me Britaninë e Madhe për marrëveshjen për Bregzit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close