МИА Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи:
Драган Антоновски, генерален директор
тел. 078-384-551
адреса: ул.Бојмија К-2 Скопје
е-маил: prijavuvam@gmail.com
Back to top button
Close
Close