МИА Општински пулПакети

МИА Општински пул

3 јуни 2020

3 јуни 2020

Берово, 3 јуни 2020 (МИА) – Во Берово во тек е уредувањето на парковите површини во централното градско подрачје. Активноста како што информираат надлежните ја спроведуваат екипи на Јавното претпријатие за комунални работи „Услуга“, согласно програмата за одржување на градското зеленило.

Гевгелија, 3 јуни 2020 (МИА) – Од влезот на Гевгелија до кружниот тек на булеварот, заврши акцијата за замена на старите натриумови со нови 95 лед сијалици кои овозможуваат подобро осветлување и заштеда во потрошувачката на електрична енергија од 612.000 денари годишно.

Скопје, 3 јуни 2020 (МИА) – Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Центар, Гази Баба и Ѓорче Петров, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

 

Back to top button
Close
Close