МИА Општински пулПакети

МИА Општински пул

6 февруари 2020

6 февруари 2020

Скопје, 6 февруари 2020 (МИА) – Девет пожари на отворено на територијата на Град Скопје се изгаснати во периодот од 30 јануари до 5 февруари. Сите пожари се пријавени на телефонскиот број 193 кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“.

Скопје, 6 февруари 2020 (МИА) – Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје утре без електрична енергија ќе останат корисниците од бул. „Партизански одреди“, „Белградска“ улица и село Барово, соопшти РЦУК Скопје по известување добиено од „ЕВН Македонија“ АД.

Крива Паланка, 6 февруари 2020 (МИА) – Општина Крива Паланка објави план за управување со животната средина и социјалните аспекти на проектот „Крива Паланка – Источна порта кон Европа, Фестивалска туристичка атракција” што е планирано да се имплементира со финансиска поддршка од Европската Унија.

 

Back to top button
Close
Close