МИА Општински пулПакети

МИА Општински пул

3 февруари 2020

3 февруари 2020

Скопје, 3 февруари 2020 (МИА) – Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, денеска на сметките на 15.784 субјекти исплати 582.841.911 денари за одгледувачите на лозови насади.

Скопје, 20 февруари 2020 (МИА) – Општина Карпош објави јавен оглас за одобрување субвенции на жителите на општината за купување велосипеди и електрични тротинети. Право да аплицираат на огласот имаат сите полнолетни граѓани на Карпош, кои ќе купат нов велосипед или електричен тротинет, започнувајќи од денеска. Секој граѓанин потребно е да достави фотокопија од лична карта, трансакциска сметка (фотокопија) и фискална сметка за купен велосипед или електричен тротинет не постара од 3 февруари 2020 година.

 

Back to top button
Close
Close