МИА Општински пулПакети

МИА Општински пул

21 јануари 2020

21 јануари 2020

Скопје, 21 јануари 2020 (МИА) – Водостоите на реките во земјава се под просекот за јануари, пожуваат денешните хидролошки мерења. Потпросечни се нивоата на Вардар кај Скопје, Велес и Демир Капија, на Треска кај Македонски Брод, на Крива Река кај Крива Паланка, на Црна Река кај Новаци, на Црни Дрим кај Ложани, на Пчиња кај Пелинце и Катлановска бања, на Брегалница кај Штип, на Струмица кај Ново село и на Сатеска кај Ботун.

Скопје, 21 јануари 2020 (МИА) – Заради технички зафати во дистрибутивната електромрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Кисела Вода, Аеродром, Карпош и Сопиште, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close