МИА Општински пулПакети

МИА Општински пул

14 јануари 2020

14 јануари 2020

Делчево, 14 јануари 2020 (МИА) – Новогодишно украсената елка поставена во паркот кај Езерцата во Делчево, на Стара нова година беше мета на вандали. Денеска, полуизгорена, таа сведочеше за односот на поединци кон општинскиот имот.
Од тие причини, Општина Делчево повторно ги информира граѓаните дека ќе се преземат ригорозни мерки за заштита на општинскиот имот.

Скопје, 14 јануари 2020 (МИА) – Водостојот на Преспанското Езеро е за еден сантиметар понизок од вчера, а кај Охридското и Дојранското е ист со вчерашниот, покажуваат последните мерења направени од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР).

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close