МИА Општински пулПакети

МИА Општински пул

29 јануари 2021

29 јануари 2021

Скопје, 29 јануари 2021 (МИА) –  Поради уличен дефект ф-150мм на ул.1/30 Усје, од 9 часот без вода ќе бидат корисниците од населба Усје.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“, прекинот на водоснабдувањето ќе трае до отстранување на дефектот.

Скопје, 29 јануари 2021 (МИА) – Поради дефект на приклучна цевка на ул. 9/бб во Батинци, од 9 часот жителите на таа улица ќе немаат вода.

Како што информира ЈП „Водовод и канализација“, прекинот на водоснабдувањето ќе трае до отстранување на дефектот.

Скопје, 29 јануари 2021 (МИА) – Село Радишани – висока зона и ниска зона и Кучевишка Бара ќе немаат вода од 8 часот поради дефект на трансформаторот во кругот на пумпната станица во Радишани.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“, прекинот на водоснабдувањето ќе трае до отстранување на дефектот.

 

Back to top button
Close
Close