МИА Општински пулПакети

МИА Општински пул

27 јануари 2021

27 јануари 2021

Делчево – Градоначалникот на Делчево, Горан Трајковски е позитивен на Ковид-19 вирусот. Веста Трајковски ја соопшти на својот официјален фејсбук-профил во кој вели дека своите обврски во наредниот период додека трае изолацијата ќе ги извршува од дома.

– Почитувани сограѓани, чувствувам обврска да ве известам дека и покрај сите мерки на претпазливост, по направениот брз тест за Ковид-19, резултатот од моето тестирање е позитивен. Ве известувам дека гарантирајки ја здравствената сигурност на граѓаните, до завршување на периодот на лекување, работните обврски ќе ги извршувам од дома, истакна Трајковски.

 

Back to top button
Close
Close