МИА Општински пулПакети

МИА Општински пул

9 септември 2020

9 септември 2020

Куманово, 9 септември 2020 (МИА) – Терестична дезинсекција против возрасни форми на комарци ќе се изврши утре во Куманово, информираат надлежните. Шестата дезинсекција е предвидено да почне по полноќ.

Дебар, 9 септември 2020 (МИА) – Вкупно 94 интервенции имала дебарската Територијална противпожарна единица во изминатиот период што е за 37 интервенции помалку во споредба со лани.

Росоман, 9 септември 2020 (МИА) – Почна реализацијата на проектот за тампонирање на пристапни патишта до земјоделско обработливи површини во општина Росоман. Активностите опфаќаат тампонирање на три полски патишта.

Скопје, 9 септември 2020 (МИА) – Градинките во општина Кисела Вода денеска целосно подготвени по сите протоколи ги отворија повторно вратите за најмалите сограѓани.

Back to top button
Close
Close