МИА Општински пулПакети

МИА Општински пул

9 септември 2020

9 септември 2020

Скопје, 9 септември 2020 (МИА) – Поголем дел од реките денеска се со намален водостој во однос на вчерашниот ден. Исклучок се реката Вардар кај Скопје, Лепенец кај Скопје и реката Струмица кај Сушево.

Скопје, 9 септември 2020 (МИА) – Почна приемот на деца во градинките „Орце Николов“, „Мајски цвет“, „Распеана младост“ и „Пролет“ во Општина Карпош. Како што информираат од Општината, приемот бил реализиран на безбеден начин почитувајќи ги сите заштитни мерки и протоколи за заштита од коронавирусот.

Дебар, 9 септември 2020 (МИА) – Во двата објекта на градинката „Брешиа“ во Дебар, и истурената паралелка во долореланското село Скудриње, по повеќе од шест месеци, поради пандемијата со Ковид-19, денеска повторно се слушна детскиот џагор.

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close