МИА Офицер за заштита на лични податоци

Име и презиме на офицерот за заштита на лични податоци, позиција во институцијата, службен е-маил и службен телефон:

Даниела Димитриева, деловен секретар
тел. 075-284-555
адреса: ул.Бојмија К-2 Скопје
Back to top button
Close
Close