Најава на настани

МИА Најави – свет

Брисел - Вонредна средба на министрите за надворешни работи од ЕУ посветена на ситуацијата во Белорусија.

14 август 2020

Брисел – Вонредна средба на министрите за надворешни работи од ЕУ посветена на ситуацијата во Белорусија.

Брисел – Прес конфенренција на Европската комисија за Белорусија и Турција.

Куру – Лансирање на европската ракета „Ариана V“.

Back to top button
Close
Close