Најава на настани

МИА Најави – свет

Љубљана - Американскиот државен секретар во посета на Словенија и на Австрија. Киев - Во главниот град на Украина собир за поддршка на демонстрантите во Белорусија

13 август 2020 (МИА)

Љубљана – Американскиот државен секретар во посета на Словенија и на Австрија.

Киев – Во главниот град на Украина собир за поддршка на демонстрантите во Белорусија.

Женева – Прес-конференција на СЗО за Ковид-19.

Back to top button
Close
Close