Најава на настани

МИА Најави – свет

Ереван - Се укинува вонредната состојба во Ерменија, воведена поради пандемијата на коронавирус.

12 август 2020

Ереван – Се укинува вонредната состојба во Ерменија, воведена поради пандемијата на коронавирус.

Каиро – Прес конференција за експлозијата во Бејрут.

Виена – Ќе обид објавен месечниот извештај на ОПЕК.

Вашингтон – Министерството за земјоделство ќе го објави месечниот извештај за глобалното производство.

Back to top button
Close
Close