Најава на настани

МИА Најави-свет

Прес-конференција на СЗО за коронавирусот.

10 август 2020

Женева – Прес-конференција на СЗО за коронавирусот.

Минск – Прес-конференција на белоруската ДИК за претседателските избори.

Берлин – Извештај на силите за безбедност на Германија за антисемитизмот.

Бејрут – Се очекува либанскиот премиер Хасан Диаб да поднесе предлог-закон за предвремени избори.

Таг
Back to top button
Close
Close