Најава на настани

МИА Најави-свет

Берлин – Во Германија стапува во сила задолжително тестирање за сите патници кои се враќаат од некои ризични зони, каде што е зголемен бројот на заразени со коронавирусот.

8 Август 2020

Берлин – Во Германија стапува во сила задолжително тестирање за сите патници кои се враќаат од некои ризични зони, каде што е зголемен бројот на заразени со коронавирусот.

Лондон – Протест на британските здравствени работници кои бараат зголемување на платите.

Хабаровск – Протест на повик од противниците на Кремљ на далечниот исток на Русија по апсењето на регионалниот гувернер Сергеј Фургал.

Пекинг – Седница на Постојаниот комитет на кинескиот Парламент.

Back to top button
Close
Close