Најава на настани

МИА Најави-свет

Лондон - Шефот на јапонската дипломатија Тошимицу Мотеги ја почнува повеќедневната посета на Велика Британија

5 август 2020 (МИА)

Лондон – Шефот на јапонската дипломатија Тошимицу Мотеги ја почнува повеќедневната посета на Велика Британија.

Коломбо – Парламентарни избори во Шри Ланка.

Back to top button
Close
Close