Најава на настани

МИА Најави – свет

Брисел - Видео-конференција за Косово пред продолжување на дијалогот најавено за четврток, 16 јули.

12 Јули 2020

Брисел – Видео-конференција за Косово пред продолжување на дијалогот најавено за четврток, 16 јули.

Варшава – Втор круг од претседателските избори во Полска.

Таг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close