Најава на настани

МИА Најави – свет

7 јули 2020

7 јули 2020 

Берлин / Брисел –  Министрите за внатрешни работи на ЕУ ќе разговараат за полициската соработка и поморското спасување

Берлин – Претседателката на Комитетот за култура во Европскиот парламент одржува прес-конференција за намалувањата на културата / образованието во буџетот на ЕУ за 2021-27 година

Токио – Податоци за трошењето на јапонските домаќинства во мај

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close