Најава на настани

МИА Најави – свет

29 февруари 2020

29 февруари 2020 

Братислава – Парламентарни избори во Словачка

Москва – Голем антивладин митинг

Луксембург – Луксембург се претвора во првата држава во ЕУ каде јавниот транспорт станува бесплатен.

Чарлстон – Избори за претседателски кандидат на американската Демократска партија во Јужна Каролина.

Доха – САД и талибанците се очекува да го потпишат договорот за прекин на воените дејствија, по 18 години војна.

Back to top button
Close
Close