Најава на настани

МИА Најави – свет

Брисел - Состанок на министрите за европски прашања на земјите-членки на ЕУ посветен на проширување Унијата и на преговорите за идните односи со Велика Британија

25 февруари 2020

Брисел – Состанок на министрите за европски прашања на земјите-членки на ЕУ посветен на проширување Унијата и на преговорите за идните односи со Велика Британија.

Женева – Конференција за разоружување на која ќе се обратат шефовите на дипломатијата на Русија, на Велика Британија и на Грција.

Лондон – Меѓународна конференција за нафтата.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close