Најава на настани

МИА Најави – свет

Лондон - Марш против евентуално испорачување на основачот на Викиликс Џулијан Асанж во САД.

22 февруари 2020

Лондон – Марш против евентуално испорачување на основачот на Викиликс Џулијан Асанж во САД.

Париз – Конечно запирање со работа на реакторот 1 во нуклеарната централна во Фесенхајм.

Нурсултан – Протест во организација на опозицијата во Казахстан.

 

Back to top button
Close
Close